Home Bijlessen Cito 3-daagse
Cito 3-daagse

Tijdens de schoolvakanties organiseert Stichting Witte Tulp de zogehete Cito 3-daagse voor de groep 8 leerlingen.

Wat houdt de Cito 3-daagse in?
Gedurende drie dagen trainen de leerlingen van 10.00 uur t/m 13.00 uur intensief met Cito-toetsopgaven. Nadat de opgaven zijn gemaakt, worden deze altijd besproken. Na de bespreking kan de stichting als extraatje de antwoorden meegeven aan de leerlingen.

De dag duurt t/m 15.00 uur, met uitzondering van de laatste, feestelijke dag. Deze dag duurt iets langer, maar daarover worden ouders altijd geïnformeerd per brief en/of telefoontje.

Na de intensieve training vindt er op elke dag een ontspannende activiteit plaats. Welke activiteiten dit zijn, worden een à twee weken tevoren vastgesteld.

Op de derde dag vindt er altijd een feestelijke afsluiting plaats. Meestal vindt deze activiteit buiten plaats. De stichting organiseert dan als het ware een mini excursie.

Tevens krijgen de leerlingen een rapportje mee naar huis, waarop de behaalde resultaten te zien zijn. Ook worden de beste leerlingen, de eerste drie, beloond met prijsjes.

Als uw kind hieraan wilt meedoen, dan is inschrijving en betaling vooraf verplicht. Ook vragen wij een extra bijdrage voor deze trainingen tijdens de schoolvakanties.

De extra bijdrage voor de Cito 3-daagse is: * €50,- voor de Witte Tulp leerlingen.

Het bovenstaande bedrag is ook opgenomen in onze algemene voorwaarden.