Home Nieuws Algemeen Stichting Witte Tulp Amsterdam-Noord is verhuisd
Stichting Witte Tulp Amsterdam-Noord is verhuisd

Eindelijk is het zover, na 8 jaar zijn wij verhuisd! Wegens nieuwe bouwplannen van de gemeente op de Parlevinker zijn wij genoodzaakt geweest om te verhuizen.

Vanaf april 2016 is Stichting Witte Tulp gevestigd in het schoolgebouw van Hogelant College. Wij kijken er naar uit om jullie op ons nieuwe locatie te mogen ontvangen.

Ons nieuwe vestigingsadres is:

Stichting Witte Tulp Amsterdam-Noord (schoolgebouw Hogelant College)
Duinluststraat 20
1024 VK, Amsterdam

Let op! Er verandert niets aan de lesdagen en lestijden. Ook het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

De Duinluststraat is bereikbaar met onder andere:

Openbaar Vervoer:

• lijn 32, 33 (vanaf het Centraal Station)
  • vanaf het Muiderpoort Station met bus 37
  • vanaf winkelcentrum Boven 't IJ met bus 32 of 37

De fiets:

vanuit alle windrichtingen, soms over fietsveilige wegen maar pas ook op in de wat drukkere straten!

De auto:

Komende vanuit de Zeeburgertunnel:

• noordelijke ringweg afslag 115 (Durgerdam), einde afrit links over de ringweg.
  • aan het einde met de bocht mee naar rechts;
  • bij de rotonde rechtdoor, daarna bij de stoplichten naar links.
  • u rijdt nu in de Duinluststraat. Na ongeveer 50 meter is de school aan de rechterkant

Komende vanuit de Zaandam/Coentunnel:

• noordelijke ringweg afslag 115 (Durgerdam), einde afrit rechts over de ringweg.
  • aan het einde met de bocht mee naar rechts;
  • bij de rotonde rechtdoor, daarna bij de stoplichten naar links.