Home Nieuws Headlines Start onderwijsjaar 2015/2016
Start onderwijsjaar 2015/2016

De zomervakantie is alweer achter de rug. Veel van onze kinderen zijn weer begonnen met school en is de tijd aangebroken om te beginnen met de weekendschool. Middels deze mededeling willen wij u op de hoogte stellen van het programma van de komende tijd. Het wordt weer een leerzaam en gezellig schooljaar!

• Zondag 12-13 september begintoets
    Op deze dag zullen de begintoetsen plaatsvinden voor de weekendschool- en privéles leerlingen die in de groepen 5, 6, 7 en 8 zitten. Hiermee bepalen wij in welke groep uw kind terechtkomt voor de komende periode. Zo willen wij ervoor zorgen dat kinderen met zoveel mogelijk gelijke aandachtspunten bij elkaar komen.
  • Start CITO-trainingen
    Voor de groep 7 en 8 leerlingen beginnen de CITO trainingen op 28 oktober 2015.

Wij wensen al onze vrijwilligers & leerlingen veel succes dit jaar!

Team Stichting Witte Tulp

Note: Mocht uw kind nog niet ingeschreven zijn, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.