Home Ouders Taal voor Thuis
Taal voor Thuis

Stichting Witte Tulp is in samenwerking met de stichting Lezen & Schrijven bezig met een nieuw project dat vele ouders zal aanspreken. Namelijk, ‘Taal voor thuis’. Dit project is erop gericht om allochtone en autochtone ouders met kinderen tussen 2 en 12 jaar te stimuleren bij de ouderbetrokkenheid en om hun taalvaardigheid te ontwikkelen. Deelnemende ouders krijgen door vrijwilligers (ca. 3 uur per week) kosteloos een oudercursus en speciaal ontwikkeld oefenmateriaal aangeboden. De cursus zal op 10 februari 2014 van start gaan.

Locaties: Amsterdam-West & Amsterdam-Noord

Hebt u hier interesse in, neem contact op via 020 - 610 59 55 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .