Schaakclub
De Schaakclub is niet zomaar een club waar je leert schaken...

Je leert hoe je de strategie van het schaken kunt toepassen in de praktijk. In dit spel is er bijvoorbeeld geen enkele rol weggelegd voor het toeval. Je geeft  met bepaalde zetten zelf richting aan het verloop van het spel.

De Schaakclub vormt een combinatie tussen leren en spelen en biedt je de mogelijkheid om je vaardigheden te testen op regionale en landelijke toernooien.

klik hier om je in te schrijven voor de Schaakclub.

De Schaakclub: Bij schaken zijn er alleen maar winnaars

De Schaakclub biedt een uitstekende manier om vooruit te leren denken en de grenzen van de capaciteiten van het brein op te zoeken. Het eeuwenoude schaakspel geeft ook buiten het schaakbord inzichten in ingewikkelde processen in het dagelijks leven. Op speelse en gestructureerde wijze worden deelnemers gestimuleerd ingewikkelde situaties strategisch en stapsgewijs te benaderen.