Home Wie zijn wij? Ouders over SWT
Ouders over SWT
Moeder van Teola en Benny:

“Dankzij een aanbeveling van het stadsdeel ben ik terechtgekomen bij Stichting Witte Tulp. Mijn kinderen vinden het heel erg leuk om tekomen. Dat heeft er vooral voor gezorgd dat ze met behulp van de“Weekendschool” beter zijn gaan presteren. Ik merk een enorm verschil bij huncijfers voor toetsen en presentaties. Vooral bij mijn zoon: voor de laatstepresentatie die hij moest doen haalde hij een negen en daarvoor ook! Hij heeftnu geen onvoldoendes meer. Mijn dochter haalde al wel voldoendes, maar ik ziedat ze nu veel gemotiveerder is voor haar school.”

Moeder van Demy :

“Ik werk vijf dagen in de week en kom meestal heel moethuis. Vaak heb ik dan geen energie meer om mijn kinderen nog te helpen bij hunhuiswerk. Je hebt het als werkende ouder toch al zo druk en je wilt gewoon eenbeetje rust. Vandaar dat ik voor dit probleem naar een oplossing moest zoeken.Deze oplossing vond ik gelukkig ook. Ik kan met een gerust hart de taak van“huiswerkbegeleiding” overdragen aan Stichting Witte Tulp.”

Moeder van Burak en Murat :

“Ik vind dat Stichting Witte Tulp een belangrijk onderdeelvormt voor de toekomst van mijn kinderen. Het is voor een kind juist op dezeleeftijd belangrijk om een goede basis te vormen om verder te kunnen studeren,als ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt kan je weinig meer doen om hen tehelpen. Als ouder kan ik wel veel meegeven, maar voor mij zijn er ook grenzen.Precies daar komt Stichting Witte Tulp bij kijken. Ik zie dat mijn kinderen inde loop van het traject meer zelfvertrouwen hebben gekregen, bij spreekbeurtenbijvoorbeeld. Ik echt heel erg blij.”