Home Wie zijn wij? Leerlingen over SWT
Leerlingen over SWT

"Ik kom altijd graag naar Witte Tulp. Elke vrijdag denk ik: 'yes, morgen Witte Tulp'. Ik kom met plezier, want ik weet dat ik vandaag weer iets interessants ga leren. Net als op het wetenschapsfestival waar je erg veel leert. Ik kom er elk jaar, je leert hier echt veel. Ik heb ook een keer meegedaan en het is zo leuk om mensen iets te leren/ vertellen."

Vesile Sayma (11 jaar), groep 8

"Ik vindt robotica heel leuk, omdat ik dan kan bouwen met lego en kan programmeren. En ik kan lekker lachen met de andere leden van de robotica club. Ik vindt het ook leuk dat Witte Tulp ook zo veel kan organiseren."

Marco van Eerden (10 jaar), groep 6

“Ik vind Stichting Witte Tulp heel leuk. Er zijn veel aardige en grappige kinderen en mijn cijfers worden steeds beter. Ik heb veel geleerd over grammatica en begrijpend lezen en ik weet nu veel over spelling. We doen leuke dingen zoals spelletjes spelen, zingen of film kijken aan het einde van de les, als we lief zijn geweest. Eigenlijk wilde ik niet naar de Weekendschool, maar ik heb geluk gehad dat ik in het begin toch moest komen. Onze juf van zaterdag is heel lief, ze heet Reyhan en onze juf van woensdag Zehra is ook lief.”

Yasemin (12 jaar), leerling groep 8